Svjetski dan zaštite okoliša, 5. lipnja

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, 5. lipnja, djelatnici Čistoće d.o.o. Karlovac predvođeni direktoricom tvrtke Josipom Škrtić Pucarević očistili su mini divlje odlagalište u Gradskoj četvrti Gaza. gaza 6

Održavanjem akcije u GČ Gaza, tvrtka odnosno njezini djelatnici željeli su dati svoj doprinos Gradskoj četvrti, budući je u njoj i samo sjedište tvrtke.

Direktorica Čistoće Josipa Škrtić Pucarević tom je prilikom rekla kako građani imaju nekoliko mogućnosti besplatnog zbrinjavanja glomaznog otpada: u Reciklažnom dvorištu na Ilovcu, putem zahtjeva čiji su obrasci na web stranici Čistoće www.cistocaka.hr, kao i u sklopu rasporeda odvoza glomaznog otpada po mjesnim odborima i gradskim četvrtima koji je također na mrežnim stranicama tvrtke.
„Pozivamo građane da čuvaju svoj okoliš i koriste mogućnosti besplatnog zbrinjavanja glomaznog otpada“, rekla je direktorica Čistoće Josipa Škrtić Pucarević, te istaknula značaj širenja svijesti o zaštiti okoliša kao i aktivnosti koje tome doprinose. (05. 06. 2018.)

gaza 1 gaza 2 gaza 3 gaza 4 gaza 5 gaza 7 gaza 8 gaza 9 gaza 11 gaza 10

Skip to content