ZAHTJEV ZA ODVOZ
GLOMAZNOG KOMUNALNOG OTPADA

(za građane koji žive u obiteljskim kućama)  (Šifra partnera je broj naveden na računu Inkasatora; npr: Šifra partnera: 0123321)


  Napomena: Molimo predložite dva datuma, odnosno dva različita dana u tjednu. Subotom, nedjeljom i blagdanom ne postavljamo kontejnere.


  Po zaprimljenom i popunjenom obrascu povratno će Vas kontaktirati djelatnik Čistoće d.o.o. Karlovac te izvijestiti o datumu odvoza glomaznog otpada.

  VAŽNO! Građevinski otpad (šuta, crijep i sl.) - NIJE glomazni otpad, te se njegov odvoz naplaćuje po cijenama iz važećeg Cjenika. Također, glomazni otpad NIJE otpad od orezivanja stabala, (npr. voćki, čempresa, živice i sl.) i kao takvog ne smijemo ga zaprimati na Odlagalište. Više o tome što spada u glomazni otpad pročitajte u našem edukativnom letku koji možete zatražiti od djelatnika Čistoće ili ga preuzeti s našeg web-a (www.cistocaka.hr)..

  Molimo Vas da ispunite sva polja točnim podacima.

  Napomena: Osobni podaci prikupljeni ovim obrascem koristit će se isključivo za interne potrebe Čistoća d.o.o. Karlovac i neće se prosljeđivati trećim osobama.

  Korištenjem ovog obrasca suglasni ste s načinom korištenja podataka.