“Čistoća” darovala vozilo Plaškom

1

1

Karlovačka tvrtka “Čistoća” donirala je kamion za komunalne potrebe Općine Plaški.  
– Za općinu to jako puno znači i još jednom veliko hvala gradonačelniku Jeliću i direktoru tvrtke “Čistoća” Poloviću. To je još jedan pokazatelj da imaju osjećaja za ljude u Plaškom. Do sada smo imali kamion star 30 godina. Novi kamion ima mogućnost utovara kanti i izbacivanja smeća iz kanti, što do sada nije bilo moguće sa starim kamionom, a što će puno značiti za mještane, te za okoliš i higijenu u samom mjestu, istaknuo je Ivan Šego, načelnik Općine Plaški. 
Ivan Polović, direktor „Čistoće“ Karlovac dodao je da se radi o specijalnom vozilu za prikupljanje komunalnog otpada, kante od 120 do 1100 litara. Kamion je korišten 12 godina u „Čistoći“ Karlovac bez većih problema.

{gallery}/slike/plaski{/gallery}

– Kamion je stariji, ali je redovno održavan i popravljan kod nas i u ovlaštenim servisima tako da je potpuno ispravan i spreman za rad, rekao je direktor Čistoće Karlovac Ivan Polović.
Zadovoljstvo poklonom Općini Plaški izrazio je i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.
– Blagdansko je vrijeme i sretan sam što smo za stanovnike Plaškog učinili jedno dobro djelo. Inicijativa je krenula iz Općine Plaški. Kroz razgovor sa načelnikom saznali smo kakve probleme imaju, pa smo pokušali pronaći neko rješenje. U Karlovac su došli novi kamioni, tako da ovaj koji smo sada dovezli u Plaški ovdje može biti od velike pomoći i sigurno će raditi još dugi niz godina, naglasio je Damir Jelić, gradonačelnik Karlovca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content