Obavijest korisnicima

U cilju prevencije i zaštite od potencijalnog širenja korona virusa, Čistoća d.o.o. Karlovac moli i ujedno podsjeća građane korisnike usluga Čistoća d.o.o. Karlovac da u što većoj mjeri svoje upite, reklamacije i slično nastoje riješiti putem telefona i e-mailom (upiti i reklamacije: radnim danom od 7 do 15 sati 047/601-494, e-mail: reklamacije@cistocaka.hr; centrala: 047/611-918, e-mail kontakt@cistocaka.hr).

Molimo građane da besplatan odvoz glomaznog otpada (na koji imaju pravo jednom godišnje), naručuju isključivo putem e-obrasca na našoj mrežnoj stranici www.cistocaka.hr. Također, s naše web stranice građani mogu i preuzeti odnosno isprintati obrazac zahtjeva te ga popunjenog i skeniranog poslati na glomazni@cistocaka.hr

Nadalje, mole se građani da odvoz glomaznog otpada i šute uz plaćanje, dogovaraju telefonski od 7 do 13 sati, a uplate vrše na žiro-račun tvrtke putem opće uplatnice ili internet bankarstva. Kontakt telefon: 047/613-318, e-mail adresa za slanje dokaza o uplati: glomazni@cistocaka.hr. Primjer popunjene uplatnice možete vidjeti OVDJE.

Zahvaljujemo građanima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju. Ostanimo i dalje svi odgovorni i poštujmo mjere zaštite zdravlja; time štitimo svoje zdravlje i zdravlje okoline.

Skip to content