INFORMACIJA O RASPOREDU ODVOZA I RADNOM VREMENU ODLAGALIŠTA

zeleni rakovac

Informacija o rasporedu odvoza zeleni rakovac

Obavještavamo građane korisnike usluga Čistoće d.o.o. Karlovac da će odvoz miješanog komunalnog otpada umjesto u ponedjeljak, 02. travnja (Uskrsni ponedjeljak, neradni dan), biti organiziran dan kasnije, odnosno u utorak, 03. travnja.

Odvoz od utorka bit će organiziran u srijedu, od srijede u četvrtak, od četvrtka u petak, dok će odvoz miješanog komunalnog otpada od petka biti organiziran u subotu, 07. travnja.

Kao i odvoz miješanog komunalnog otpada, s danom pomaka unaprijed bit će organiziran i odvoz iskoristivog otpada.

Na Uskrsni ponedjeljak ne radi Odlagalište otpada na Ilovcu, kao ni Reciklažno dvorište na Ilovcu te Mobilno reciklažno dvorište u Grabriku.

Informacija o radnom vremenu Odlagališta

Obavještavaju se građani da od utorka, 03. ožujka Odlagalište otpada na Ilovcu radi prema ljetnom radnom vremenu: radnim danom Odlagalište će raditi od 6 do 20 sati, a subotom od 6 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima Odlagalište ne radi.

Reciklažno dvorište na Ilovcu i nadalje radi po sljedećem rasporedu: ponedjeljak, srijeda i petak od 7 do 15 sati, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati, te subotom od 6 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima Reciklažno dvorište ne radi.

Radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta u Grabriku: ponedjeljak, srijeda i petak od 13 do 19 sati, utorak i četvrtak od 8 do 14 sati, dok subotom, nedjeljom i blagdanima ne radi. (30. 03. 2018.)

Skip to content