444. rođendan grada Karlovca – započelo je Zvjezdano ljeto!

… Tradicionalnim balom 13. srpnja svečano će biti proslavljen 444. rođendan grada Karlovca, kad će isto toliko plesnih parova zaplesati valcer svome gradu u čast. 

Započelo je još jedno Zvjezdano ljeto! Svečanost otvorenja Zvjezdanog ljeta obilježena je podizanjem zastave Grada Karlovca ispred Gradskog kazališta Zorin dom, a potom je manifestaciju otvorio gradonačelnik Damir Mandić uz prisustvo Karlovačke građanske garde. Na otvorenju su nastupili Puhački orkestar grada Karlovca i Karlovačke mažoretkinje, a posebna gošća večeri bila je operna pjevačica Sandra Bagarić. Ni kiša nije spriječila održavanje Ivanjskog krijesa na obalama Kupe!

U predstojeća tri tjedna karlovačke ulice, trgovi i sportski tereni postat će mjesta susreta na kojima će se održati raznovrsni festivali i brojni pojedinačni programi, koncerti, izložbe, sportska natjecanja i zabavno-edukativne radionice za najmlađe. Svi programi besplatni su za posjetitelje.

Tradicionalnim balom 13. srpnja svečano će biti proslavljen 444. rođendan grada Karlovca, kad će isto toliko plesnih parova zaplesati valcer svome gradu u čast. Veliko finale proslave bit će uz koncert Jelene Rozge koja će zapjevati svoje najveće hitove i pobrinut se za pravu rođendansku atmosferu u gradu susreta.

Više informacija o programu Zvjezdanog ljeta i svim novostima možete pronaći na službenoj stranici zvjezdanoljeto.karlovac.hr te na Facebook i Instagram profilima Manifestacije.

(Foto: www.karlovac.hr)

 

Skip to content