Obavijest i poziv za pravne i fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, na podnošenje zahtjeva za oslobađanje plaćanja usluge za vrijeme obustave rada

Pozivamo pravne osobe i fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost – obrtnike, kojima je obustavljen rad po Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske da podnesu zahtjev radi oslobađanja plaćanja usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada za vrijeme obustava rada pojedinih djelatnosti  po  navedenoj Odluci.

Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske objavljena je na mrežnoj stranici Ravnateljstva civilne zaštite.

Oslobađanje plaćanja naše usluge se odnosi na prosinac 2020. te će se uskladiti s daljnjim promjenama Odluke Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.

Obrazac zahtjeva dostupan je na našoj web stranici (www.cistocaka.hr)  od danas, 22. prosinca 2020. godine, te molimo da se popunjava odnosno šalje isključivo na jedan od dolje navedenih načina:

  • popunjavanje „online“, odnosno zahtjev će automatski biti poslan Čistoći
  • obrazac se može i isprintati, te ga popunjenog i skeniranog treba poslati na e-mail adresu: reklamacije@cistocaka.hr ili na fax: 047/616-135.

Zahtjev treba podnijeti do 30. prosinca 2020. godine.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, podnositelje zahtjeva upućujemo na e-mail adresu: reklamacije@cistocaka.hr ili na telefon: 047/601-494, od 8 do 14 sati, radnim danom.

Skip to content