Vojniću predana donacija – malo vozilo za rješavanje velikog problema

vojnić donacija

Gradonačelnik grada Karlovca i saborski zastupnik Damir Jelić predao je danas načelniku Općine Vojnić Nebojši Andriću donaciju – mini komunalno vozilo (Piaggio porter).vojnić donacija

Naime, Čistoća d.o.o. Karlovac odgovorila je pozitivno na zamolbu Općine Vojnić za donacijom manjeg komunalnog vozila kojim će biti riješen problem sakupljanja otpada s nepristupačnih područja.

„Upravo ovakvo jedno vozilo bilo nam je potrebno da bismo došli do naših zaselaka. Veliko hvala gradu Karlovcu i Čistoći: ovo malo vozilo pomoći će nam da riješimo veliki problem“, rekao je načelnik Općine Nebojša Andrić zahvaljujući na donaciji.

„Kao tvrtka s više ljudi i više tehnike, kad got smo u mogućnosti nastojimo pomoći onima kojima je to potrebno“, rekao je direktor Čistoće Karlovac Damir Jakšić, te dodao kako je Čistoća donirano vozilo zamijenila nešto većim vozilom iste namjene. vojnić donacija 1

„Vrijeme je darivanja i tradicija je u gradu Karlovcu da pomažemo onima kojima je to potrebno. Pitanje otpada je pitanje cijele županije, i bitno je da na tome zajednički radimo. Jer, ako je problem kod susjeda u manjoj općini, to je onda problem i većeg grada“, rekao je saborski zastupnik i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić prilikom predaje donacije. (Foto: O. Budimir) (06. prosinca, 2016.)

Skip to content