Radovi u našem gradu ponekad utječu i na odvoz komunalnog otpada

Svjedoci smo niza radova u našem gradu, a koji ponekad utječu i na odvoz komunalnog otpada. Naime, zna se dogoditi da naše komunalno vozilo zbog radova nije u mogućnosti prići mjestu na kojem su spremnici.
Takav slučaj bio je i u Ulici Vladimira Nazora iz koje su nam pristigle pritužbe kako su u jedan kamion pražnjeni i plavi i žuti spremnici te spremnik za miješani komunalni otpad. Naime, zbog radova naš kamion nije mogao prići mjestu na kojem su spremnici i nije bilo odvoza te su iz tog razloga, razumljivo, građani u međuvremenu odlagali otpad u spremnike koji su im bili na raspolaganju.

Prije pražnjenja spremnika, naši djelatnici su uočili kako se u spremnicima nalazi pomiješani otpad odnosno, nije odvojen zbog gore navedenog razloga. U dogovoru s poslovođom kojeg su djelatnici upoznali sa stanjem, svi su spremnici u kojima je bio pomiješani otpad ispražnjeni u jedan kamion te odmah nakon toga, ostali spremnici s otpadnom plastikom ispražnjeni su u kamion za odvoz plastike.

U situacijama kad naš kamion ne može prići spremnicima na dan odvoza, odvoz će biti izvršen čim se stvore uvjeti za dolazak kamiona do lokacije na kojoj su spremnici te molimo građane za razumijevanje.

 

Skip to content