Informacije od rasporedu odvoza i radu reciklažnih dvorišta

Obavještavamo građane, korisnike naših usluga da će zbog blagdana doći do promjena u rasporedu odvoza miješanog komunalnog otpada i reciklabilnog otpada. U nastavku je i informacija o radnom vremenu reciklažnih dvorišta.

****

Umjesto u srijedu 25. prosinca (Božić) te u četvrtak 26. prosinca (Sveti Stjepan) – neradni dani, odvoz miješnog komunalnog otpada bit će organiziran u petak, 27. prosinca, dok će u subotu 28. prosinca biti odvoz otpada od petka 27. prosinca.

S istim pomakom u danima bit će organiziran i odvoz reciklabilnog otpada.

Reciklažno dvorište na Ilovcu i Reciklažno dvorište Mala Švarča dana 24. prosinca (utorak) umjesto poslije podne, rade prije podne od 07:00 do 15:00 sati.

U srijedu 25. prosinca i četvrtak 26. prosinca reciklažna dvorišta ne rade.

****

Nadalje, umjesto u srijedu, 1. siječnja 2020. godine – neradni dan, odvoz će biti organiziran u četvrtak, 2. siječnja. U petak 3. siječnja bit će odvezen otpad od četvrtka, a u subotu 4. siječnja od petka.

Na isti način bit će organiziran i odvoz reciklabilnog otpada.

U utorak , 31. prosinca reciklažna dvorišta Ilovac i Mala Švarča umjesto poslije podne rade prije podne od 07:00 do 15:00 sati.

U srijedu, 1. siječnja reciklažna dvorišta ne rade.

****

Umjesto u ponedjeljak, 6. siječnja (blagdan Sveta tri kralja – neradni dan), odvoz miješanog komunalnog otpada bit će organiziran u utorak, 7. siječnja. Otpad od utorka, bit će odvezen u srijedu, od srijede u četvrtak, od četvrtka u petak, dok će odvoz miješanog komunalnog otpada od petka 10. siječnja biti organiziran u subotu 11. siječnja.

Na isti način bit će organiziran i odvoz reciklabilnog otpada.

Dana 6. siječnja reciklažna dvorišta ne rade.

Skip to content